Arkkitehtuuriset 3D-julkisivut Paroc Panel Systemilta

Kysy lisää

Monipuolisesti muokattavilla Dri-Designin julkisivukaseteilla näyttävien ja arkkitehtuuristen 3D-julkisivujen luominen onnistuu vaivattomasti ja nopein asennuksin.

Kysy lisää

Julkisivukasetteja valmistetaan useissa eri väreissä ja eri kokoisina. Voit myös valita vaaka- tai pystyasennuksen tai yhdistää molempia. Kysy lisää saatavilla olevista kokovaihtoehdoista. 


Dri-Design-julkisivukaseteista muodostuvan seinän muotoa voidaan helposti muunnella vaihtelemalla kasetin syvyyttä kahdesta tai neljästä nurkasta sekä perforoinneilla. 

Kasettien materiaalina käytetään pinnoitettua alumiinia. Värejä on saatavilla lähes rajaton määrä eri värijärjestelmistä. Monikerros-pinnoitustekniikalla on myös saatavilla corten-terästä ja kuparia jäljitteleviä pintoja.

Lue lisää Dri-Designista

Dri-Design Flat

Dri-Design Flat -kasetin asentamiseen ei tarvita tiivistettä tai saumateippejä. Yksinkertainen asennus takaa puhtaan ja selkeän julkisivun ja vähentää kiinteistönomistajan kunnossapitotarpeita. Flat-julkisivukasetteja voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistelemällä muihin saatavilla oleviin -muotoihin.

Referenssit

Dri-Design Tapered

Dri-Design Tapered -kaseteilla voidaan luoda mielenkiintoisia muotoja ja kallistuksia julkisivuihin kallistamalla kasettia eri suuntiin sekä kallistuksen syvyyttä ja kaltevuutta vaihtelemalla. Julkisivukasetin kallistusten muuttaminen voidaan tehdä alustana toimivaa seinärakennetta muokkaamatta.

Dri-Design Perforated

Dri-Design Perforated -julkisivukasetit saavat mielenkiintoisen ulkonäkönsä rei’istä, joiden kokoa, sijaintia ja tiheyttä voidaan vaihdella toiveen mukaan. Näin voidaan muokata vaaleiden ja tummien alueiden sekä varjojen muodostamaa kuvaa ja vaikutelmaa. Kasettien toivottu ilmanläpäisykyky ja varjostus saadaan luotua perforoinneilla.

Dri-Design Shadow

Dri-Design Shadow -kasetit on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Flat-kasettien kanssa. Yhdistelemällä näitä kahta julkisivukasettia saadaan luotua dynaaminen pinta rakennuksen julkisivuun. Kasettien syvyyttä voidaan vaihdella toivotun vaikutelman saavuttamiseksi.

puhelin ikoni

on 3D-julkisivujen edelläkävijä Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous.

Yhteydenotto